Keane brengt ‘Cause And Effect Tour’ naar AFAS live

Geschreven door op 30 september 2019 om 10:58
Keane - Foto: Aleksander Remec (Flickr Val 202, CC BY-ND 2.0)

Fans van Keane opgelet! De Engelse band komt in februari 2020 met hun ‘Cause And Effect Tour’ naar de Amsterdamse AFAS live

Keane naar AFAS live

Keane komt naar Nederland! Nadat de mannen eerder hun nieuwste studioalbum ‘Cause And Effect’ uitbrachten, kondigen ze nu een gelijknamige Europese tour aan. Met de reeks concerten brengen ze onder andere een bezoek aan Nederland. Op dinsdag 11 februari staat de formatie in AFAS live. De deuren openen om 18:30 uur, waarna het optreden om 20:00 uur start. De show bevat naast nummers van de nieuwe plaat, uiteraard ook eerder werk waaronder hits als ‘Somewhere Only We Know’ en ‘Everybody’s Changing’.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 4 oktober 2019 om 10:00 uur in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Cause And Effect’

In de tijd dat de band een rustperiode inlaste, werkten de artiesten individueel aan eigen soloprojecten. Frontman Tom Chaplin bracht twee soloalbums uit, en Tim Rice-Oxley, songwriter en pianist, was ook hard aan het werk voor zijn soloproject. Nadat Tom de nummers hoorde die Tim geschreven had raakte hij zo geïnspireerd dat ze besloten er een gezamenlijk project van te maken. De mannen doken direct de studio in met ‘Cause And Effect‘ als resultaat.

 

Bron: AFAS live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.