Extra Concert John Mayer binnen no-time uitverkocht

Geschreven door op 10 februari 2017 om 12:21

John Mayer is nog altijd razend populair. Zelfs het extra concert, dat op dinsdag 2 mei plaatsvindt, was in een kwartier tijd volledig uitverkocht!

Update 25 april: Er komen opnieuw extra kaarten vrij voor beide John Mayer-shows in de Ziggo Dome! Deze gaan op 25 april om 16:00 uur in de verkoop. Voor de show van 2 mei komen ruim 350 kaarten vrij, voor de show van 3 mei zijn dit er 199.

John Mayer uitverkocht

Op vrijdag 10 februari 2017 ging de kaartverkoop van het Extra John Mayer concert van start. Fans stonden rond 12:00 in de digitale wachtrij in de hoop zo’n gewild ticket te bemachtigen.

Net als bij de verkoop van het eerste concert, vlogen de concertkaarten razendsnel de deur uit. Binnen een kwartier waren er geen reguliere tickets meer te krijgen.

Hoe kom je nu nog aan kaarten?

Heb je de kaartverkoop gemist, of is het niet gelukt om tickets te reserveren? Dat is balen, maar geen paniek! Wij hebben een aantal tips voor je!

  • Op het moment van schrijven zijn er bij Ticketmaster nog wel Platinum ticket beschikbaar. Je kunt deze reserveren vanaf € 250,- per ticket.
  • Check Marktplaats, Ticketswap en de event-pagina van het John Mayer-concert op Facebook; wellicht worden hier nog kaarten aangeboden.
  • Ga op zoek naar winacties! Er worden op verschillende plekken op het internet vaak kaartjes weggegeven aan een paar gelukkige winnaars.
  • Kijk bij een secundair ticketverkooppunt of hier tickets worden aangeboden. Je betaalt meestal wat meer voor je kaartje, maar dat is de afweging die je moet maken.

John Mayer tickets worden o.a. aangeboden via de onderstaande ticketverkooppunten:

Primair:

Kaarten John Mayer (uitverkocht)

Secundair:

Kaarten John Mayer (beschikbaar) Kaarten John Mayer (beperkt beschikbaar)

Is het gelukt?

Is het gelukt om (alsnog) tickets te reserveren? Laat het ons weten:

John Mayer Ziggo Dome 2017

De Amerikaanse singer-songwriter komt op 2 & 3 mei naar Nederland voor concerten in de Amsterdamse Ziggo Dome. De concerten zijn onderdeel van zijn The Search For Everything World Tour, na aanleiding van zijn nieuwe album The Search For Everything

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.