Nothing But Thieves voor concert naar Nederland

Geschreven door op 25 juli 2016 om 10:02

Ze gaan bijna alle Nederlandse festivals af deze zomer, en dat doen ze met verve! En in november komt Nothing But Thieves nog een keer naar Amsterdam!

Nothing But Thieves concert

In het voorprogramma van Muse, en zo ongeveer op elk Nederlands festival staan. 2016 is een geweldig jaar voor de indierockband Nothing But Thieves. En dat jaar willen ze afsluiten met een optreden in Melkweg Amsterdam! Het optreden is op dinsdag 29 november in The Max.

Nothing But Thieves kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De voorverkoop start op woensdag 27 juli om 10:00.

Een stormachtig debuut

In Nederland kan de Britse band allang niet meer stuk. In het voorprogramma van Muse gaven ze drie enorm sterke shows weg, en ook op de Nederlandse festivals waren ze niet weg te slaan. Een overzicht: Eurosonic, London Calling, Pinkpop én Down The Rabbit Hole. En overal speelden ze even sterk. Wow.

En dit doen ze allemaal met alleen hun self-titled debuutalbum uit 2015 op zak. Het album doet het prima in Nederland, en de single Triple Switch werd een 3FM Megahit. Wij snappen wel waarom Muse de band als voorprogramma wou. De dromerige muziek doet veel aan Muse denken, en we kunnen niet om beide bands meer heen. Komt dat zien!

 

YouTube player

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.