Nieuw album Ilse DeLange komt volgende maand uit

Geschreven door op 3 juli 2018 om 15:58
Tuckerville 2020 Ilse DeLange - Fotocredits Markus Felix - Wikimedia Commons (CC By-SA 3.0)

Nog iets minder dan twee maandjes wachten en dan komt het nieuwe album van Ilse DeLange uit! Wat kunnen we van de plaat verwachten? 

Nieuw album Ilse DeLange

Het is eindelijk bijna zover! We hebben er even op moeten wachten, maar het nieuwe album van Ilse komt eraan! Op vrijdag 31 augustus verschijnt het langverwachte achtste solo-album van de zangeres, getiteld ‘Ilse DeLange‘.

Voor het eerst in zes jaar tijd brengt de Nederlandse artieste weer solo nieuwe muziek uit. Het vorige album van Ilse was de verzamelplaat ‘After the Hurricane: Greatest Hits & More‘ uit 2013 met daarop vier nieuwe nummers. Hoog tijd voor een nieuw album dus!

Tracklist

Er staan maar liefst veertien songs op ‘Ilse DeLange‘. Een van de nummers op het album is ‘OK‘, dat Ilse afgelopen maart releasete. Ook het duet ‘You Are The Reason‘ met zanger Calum Scott is erop te vinden.

De gelimiteerde versie van de plaat bevat drie akoestische bonustracks.

  1. OK
  2. Heartbeat
  3. Runaway
  4. Lay your weapons down
  5. Right with you
  6. Half the love
  7. Around again
  8. Sun & Shadow
  9. Still
  10. Violet & Blue
  11. You Are The Reason
  12. OK
  13. Runaway
  14. Violet & Blue

Reserveren

Hoewel ‘Ilse DeLange‘ pas eind augustus uitkomt, kun je het album wel alvast reserveren bij bol.com. Zo zorg je ervoor dat de plaat de dag van release op jouw deurmat valt. Zorg dat je er snel bij bent voor de gelimiteerde versie met bonustracks, want OP=OP.

Clubtour en Ziggo Dome

Ilse gaat met haar nieuwe album op clubtour!  Vanaf september trekt de zangeres langs verschillende poppodia in Nederland, waaronder het Utrechtse TivoliVredenburg. De concerten zijn inmiddels uitverkocht.

In februari 2019 staat de muzikante voor het eerst in haar carrière op het podium van de Ziggo Dome. Het wordt haar allergrootste show ooit! Er zijn nog tickets beschikbaar!

20-jarig jubileum ‘World of Hurt’

Dit jaar viert DeLange het 20-jarig jubileum van debuutalbum ‘World of Hurt. Het daarvan afkomstige ‘I’m Not So Tough‘ betekende in 1998 de grote doorbraak voor de Almelose in binnen- en buitenland.

Om de verjaardag van de debuutplaat te vieren, geeft de zangeres twee speciale concerten in Koninklijk Theater Carré. Ze speelt ‘World of Hurt‘ dan volledig integraal. De shows waren binnen een dag al volledig uitverkocht. Wij geven hier tips om toch nog aan kaartjes te komen.

The Common Linnets

Hoewel het laatste album van Ilse alweer uit 2013 stamt, heeft de zangeres in de tussentijd zeker niet stilgezeten. Samen met Waylon deed ze als The Common Linnets mee aan het Eurovisie Songfestival. Met het nummer ‘Calm After the Storm‘ wisten ze een tweede plek in de finale te bemachtigen en brak de band wereldwijd door.

Wat volgde waren twee albums en meerdere tournee’s. De laatste jaren is DeLange dan ook vooral actief met haar project geweest.

The Voice of Holland en Nashville

Naast haar muziekcarrière is de Twentse inmiddels ook een echte tv-persoonlijkheid geworden.  De afgelopen jaren was ze te zien als coach in The Voice of Holland en The Voice Kids.

Op dit moment is Ilse te bewonderen in de Amerikaanse hitserie ‘Nashville‘. In een van de afleveringen bracht ze het emotionele ‘Love Goes On‘ ten gehore. De zangeres schreef het nummer ter nagedachtenis aan haar vader, die in 2012 overleed. De track maakte veel indruk op het tv-kijkende publiek.


Bron: Bol.com, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.