Optreden Judas Priest in 013 Tilburg volledig uitverkocht

Geschreven door op 2 augustus 2018 om 11:17
Judas Priest - Foto Ralph Arvesen (Flickr, CC BY 2.0)

De show van Judas Priest in 013 is volledig uitverkocht! De iconische Britse metalband staat zodoende op 6 augustus voor een volgepakte zaal in Tilburg.

Judas Priest in uitverkochte 013

Heb jij nog geen tickets voor de show van Judas Priest in 013? Dan hebben we helaas slecht nieuws voor je: de show is helemaal uitverkocht! De legendarische band rond frontman Rob Halford kondigde eind vorig jaar al aan naar Tilburg te komen en staat op maandag 6 augustus voor een bomvolle zaal.

Geen tickets?

Heb jij geen tickets weten te bemachtigen? Dan hebben we hier nog een aantal tips voor je waardoor je er misschien toch nog bij kunt zijn!

  • Blijf de sites van Ticketmaster en 013 nog even in de gaten houden! De kans lijkt klein, maar er kunnen altijd nog tickets terugvallen of extra kaarten vrijgegeven worden.
  • Plaats een oproep op Facebook, Twitter en Instagram. Misschien heeft iemand binnen jouw netwerk wel een extra ticket over! 
  • Check bij sites als Ticketswap of Marktplaats. Je betaalt hier hoogstwaarschijnlijk meer, maar je hebt dan in ieder geval de garantie dat je erbij bent!
  • Ga op zoek naar win acties en prijsvragen. Veel grote metal-websites en -radiostations houden regelmatig win acties voor dergelijke concerten en evenementen.
  • Volg Artiesten Nieuws op Facebook! Wij houden je op de hoogte van toekomstige concert aankondigingen van je favoriete bands en artiesten, zodat je er de volgende keer wel vroeg bij bent!

 

Bron: 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Robin de Roode, redacteur bij Artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.