IJslandse rockband Kaleo in november naar AFAS Live

Geschreven door op 2 mei 2017 om 11:24
Kaleo - Foto Ibrahim Mert Aslan (Wikimedia)

De IJslandse rockers van Kaleo komen aankomend najaar naar Nederland! Op dinsdag 14 november staat het kwartet op het podium van AFAS Live in Amsterdam.

Kaleo in AFAS Live

Kaleo komt naar Nederland! Op dinsdag 14 november betreedt het IJslandse viertal het podium van AFAS Live in Amsterdam. Het is de derde keer dat de band Nederland aandoet; eerder stonden ze al in Paradiso Amsterdam en het Utrechtse TivoliVredenburg.

Tickets voor de show

Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende verkooppunten:

Concertkaarten Primair Concertkaarten Secundair

‘A/B’

De IJslandse band, die bekend staat om haar bluesrock sound, werd in 2012 opgericht en bracht in 2013 haar eerste album uit. In 2015 besloot het kwartet naar Amerika te verhuizen om hun carrière een boost te geven. Sindsdien trad de band veelvuldig op in grote Amerikaanse ‘late night’ talkshows en zijn nummers van het viertal te horen in populaire tv shows als Orange Is The New BlackSuits en Vinyl.

Vorig jaar brachten de heren hun tweede studioalbum uit, getiteld ‘A/B’. De plaat werd wereldwijd meer dan 175.000 keer verkocht en single ‘Way Down We Go’ bereikte de nummer 1 positie in de Amerikaanse Billboard Alternative Chart.

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Kaleo Nieuws