Elbow in maart 2020 naar Ziggo Dome

Geschreven door op 20 september 2019 om 10:28
Elbow - Foto: Raph_PH (Flickr, CC BY 2.0)

Goed nieuws voor fans van Elbow! De Britse band geeft in het voorjaar van 2020 een groot concert in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Elbow naar Ziggo Dome

Elbow komt naar Nederland! De indierockers geven volgend jaar hun grootste Nederlandse show tot nu toe op het podium van de Ziggo Dome. De band rond frontman Guy Garvey brengt zijn melancholische muziek op dinsdag 24 maart 2020 naar de Amsterdamse concertzaal.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op donderdag 26 september in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Giants of All Sizes’

De Britse band werd in 1997 opgericht en vier jaar later, in 2001, verscheen debuutalbum ‘Asleep in the Back’. Door de jaren heen werden de indierockers langzaam maar zeker steeds bekender bij het grote publiek en inmiddels is de formatie een graag geziene gast in concertzalen en op grote festivals over de hele wereld. Op 11 oktober is het tijd voor het achtste studioalbum van de band, getiteld ‘Giants of All Sizes’.

YouTube player

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.