André Hazes junior wint programma Beste Zangers van Nederland

Geschreven door op 3 november 2014 om 11:21
Volkszanger André Hazes Jr. - Fotocredits Jdegraaf - Flickr (CC BY 2.0)

André Hazes junior, in het kort Dré Hazes, heeft het televisieprogramma ‘Beste Zangers van Nederland, op zijn naam geschreven. 

Zondagavond kwam middels de laatste aflevering een einde aan de inmiddels zevende editie van het programma van de TROS, dat plaatsvond in Ibiza. Uit de uiteindelijke stemming, onder leiding van presentator Jan Smit, bleek dat André Hazes junior de overall winnaar van het programma werd. Zijn competitie bestond uit René Froger, Monique Klemann, Carolina Dijkhuizen, Edsilia Rombley en Xander de Buisonjé, waarvan laatstgenoemde al eerder aan het programma meedeed.

André Hazes junior

Beste Zangers van Nederland

In elke aflevering van het programma staat één zanger/deelnemer centraal, die voor iedere andere deelnemer een lied uitgekozen heeft om te zingen. Degene die centraal staat, zingt zelf niet, maar beoordeelt de anderen. Dit gebeurt door een afbeelding van het hoofd van de zanger op de ‘kop van Jut’ te plakken, waardoor er een top 6 ontstaat. De zanger die bovenaan eindigt, zou diegene het beste kunnen vervangen bij een concert.

de Beste Zangers van Nederland

André Hazes junior

André Hazes junior werd geboren op 21 januari 1994 in Woerden en is, logischerwijs, de zoon van de legendarische volkszanger André Hazes. Voor het televisieprogramma In duet met Hazes zong hij het lied Bedankt mijn vriend, van zijn in 2004 overleden vader in. Het duet tussen vader en zoon, dat werd geschreven in 1988, kwam in oktober 2007 op nummer één in de Nederlandse Top 40.

Tijdens het programma Beste Zangers van Nederland maakte André Hazes junior vooral indruk met het Ik Leef Mijn Eigen Leven, een vertolking van het nummer van zijn vader.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.