The Strokes werken met legendarische producer aan nieuw album

Geschreven door op 28 juli 2017 om 16:42
Julian Casablancas (The Strokes) - Foto: Lilliane Callegari (Flickr) (CC BY 2.0)

The Strokes werken met de legendarische producer Rick Rubin aan een nieuw album! Dit onthulde Albert Hammond, vader van gitarist Albert Hammond Jr, in gesprek met Australische media.

The Strokes werken met Rick Rubin aan album

Albert Hammond, vader van gitarist Albert Hammond Jr, heeft nog maar eens bevestigd dat The Strokes aan een nieuw album werken! In oktober 2016 liet gitarist Nick Valessi al weten dat de band in 2017 nieuwe muziek hoopt te releasen. Nu onthult vader Hammond in gesprek met The West Australian dat de band met een legendarische producer aan haar nieuwe plaat werkt:

“Ze maken momenteel een nieuw album met een geweldige producer genaamd Rick Rubin. Ik spreek mijn zoon elke dag en hij zegt dat ze erg blij zijn. Ik weet zeker dat het een succesvolle plaat wordt.”

Rubin is absoluut geen onbekende in de muziekwereld. De producer, die gezien wordt als één van de grootste en beste producers aller tijden, werkte in het verleden al met enorme acts als AC/DC, Johnny Cash, Eminem, Black Sabbath, Jay-Z, Lady Gaga, Ed Sheeran en Metallica.

‘Future Past Present’

In 2013 bracht de Amerikaanse indierockband haar laatste studioalbum ‘Comedown Machine’ uit. Hoog tijd voor een nieuw album dus! Wel kwam de band in 2016 nog met een EP: ‘Future Past Present’ verscheen in juni 2016.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.