Snollebollekes in 2020 voor twee shows terug naar GelreDome

Geschreven door op 8 april 2019 om 15:09
Snollebollekes (Rob Kemps) - Fotocredits: Rob Kemp - Wikimedia Commons (CC-BY-SA 4.0) (Cropped)

UPDATE: Er is een nieuwe datum toegevoegd aan de concertreeks van Snollebollekes in stadion GelreDome. Op zaterdag 4 april 2020 staat de entertainer opnieuw op dit podium. Kaarten zijn te verkrijgen vanaf zaterdag 20 april 2019.
Fans van Snollebollekes opgelet! De feestact heeft twee nieuwe shows aangekondigd voor 2020. In maart staat het trio wederom in het Arnhemse stadion GelreDome.

Snollebollekes naar GelreDome Arnhem

Feestact Snollebollekes keert in 2020 terug naar GelreDome voor maar liefst twee optredens. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart 2020 staan de carnavalisten op de bühne van het stadion te Arnhem. Eind maart speelde de act hier twee uitverkochte shows voor in totaal zestigduizend fans. Nummers als ‘Links Rechts’ en ‘Vrouwkes’ komen ongetwijfeld weer voorbij tijdens de nieuwe concertreeks.

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat van start op zaterdag 13 april om 11:00 uur via de website van Snollebollekes. Uitverkocht? Kijk hier.

Snollebollekes

Cabaretier Rob Kemps en dj’s Jurjen Gofers en Maurice Huismans vormen samen Snollebollekes. De Brabantse act richt zich op après-ski- en carnavalsmuziek. De eerste single van de groep, ‘Vrouwkes’ bereikte in 2013 de elfde plaats in de Single Top 100. Later ontving de track een Buma NL Award voor beste single van het jaar.

Bekijk hier een liveversie van ‘Vrouwkes’:

 

Bronnen: snollebollekesliveinconcert.nl, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.