[Update] Elton John tickets verkoop van start voor Ziggo Dome

Geschreven door op 15 juni 2012 om 9:30
Elton John - Fotocredits Richard Mushet (Wikimedia Commons, CC BY-SA 2.0)

Vandaag om 10:00 gaat de kaarten verkoop van Elton John in de Ziggo Dome in Amsterdam van start. De zanger maakt daarmee zijn eerder geannuleerde concert weer helemaal goed.

De populaire Britse zanger komt op 22 september 2012 naar Nederland.

De zanger, ook wel bekend als Reginald Kenneth Dwight, heeft al een succesvolle carrière achter de rug en is nog niet van plan te stoppen.

Na een carrière van 35 jaar heeft de Britse zanger al meer dan 250 miljoen platen verkocht. Hiermee is hij de succesvolste artiest aller tijden. In 1994 werd hij zelfs toegelaten tot de Rock and Roll Hall of Fame.

Recentelijk trad de rockster ook nog op voor Queen Elizabeth II op haar Diamond Jubilee Concerts. Daar liet hij nog maar eens zien dat hij het nog steeds heeft.

Nu komt hij dus naar Amsterdam. De kaarten voor het concert op 22 september zijn vanaf vandaag te verkrijgen via Live Nation en kosten tussen de 45 en 55 euro.

Is de Ziggo Dome nou uitverkocht en wil jij alsnog naar het concert in Amsterdam? Zoek dan naar Elton John Tickets voor de officiële kaarten.

[UPDATE: Live Nation heeft zojuist bekend gemaakt dat Elton John niet meer naar Nederland komt. Mensen die een ticket gekocht hebben, kunnen hun geld terug krijgen.]

Elton John – Sorry seems to be the hardest word

YouTube player

Overzicht van Elton John Nieuws
Lees meer over Elton John op Wikipedia
Bekijk de website van Elton John

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Elton John Nieuws