Celtic Woman brengt Voices of Angels World Tour naar Carré

Geschreven door op 19 juli 2017 om 10:33
Celtic Woman - Foto YouTube screenshot

Celtic Woman komt naar Nederland! Het Ierse ensemble brengt haar ‘Voices of Angels World Tour’ op 13 november naar Carré Amsterdam.

Celtic Woman naar Carré

Ben jij fan van Ierse folk en Keltische muziek? Dan is dit wat voor jou! Op maandag 13 november komt Celtic Woman naar Nederland! De zangeressen Susan McFadden, Mairéad Carlin en Éabha McMahon brengen hun Voices of Angels World Tour naar het Koninklijk Theater Carré, waar het in 2016 al eerder stond. De nieuwe en fantastische violiste Tara McNeill reist met de dames mee!

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op donderdag 20 juli in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan hier.

‘Voices of Angels’

Ben jij benieuwd naar wat je tijdens de show kunt verwachten? Beluister dan snel het laatste album van de Ierse groep: ‘Celtic Woman: Voices of Angels’. De plaat verscheen in november 2016 en was een groot succes. Zo behaalde het album de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijsten Billboard Top Classical Albums en Billboard World Albums.

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.