We weten het geslacht van Anouk’s zesde kind!

Geschreven door op 11 maart 2016 om 22:55
Anouk - Fotocredits: Albin Olsson License: CC BY-SA 3.0 | Wikimedia Commons

Een dolblije Anouk onthulde het geslacht aan de Belgische krant ‘Het Laatste Nieuws’. De rockster liet weten dat ze stiekem op dit geslacht gehoopt had. 

Een roze kinderkamer!

Een meisje, precies waar de zangeres op had gehoopt. Zelfs de naam heeft ze ‘al jaren in gedachten’. Uiteraard heeft ze die nog niet verklapt. “Telkens als ik thuis tussen vier luide jongens zat en ik mijn dochtertje braafjes zag kleuren, hoopte ik op een nieuw meisje,” vertelt ze. Er lopen inmiddels dus vijf kinderen bij haar thuis. Drie van Remon Stotijn, één van rapper Unorthodox en één van Seraino Dalgliesh. Het meisje dat Anouk verwacht is dus het eerste kindje van Anouk en Dominique Schemmekes.

Zevende kind voor Anouk?

Anouk sluit een zevende kind niet uit. Hoewel ze een tijd terug nog zeker wist dat ze er geen wilde vanwege haar leeftijd, is ze nu toch van mening veranderd. “Vorige week was ik bij de kinderen op school toen een andere moeder me aansprak: ‘Maak je geen zorgen hoor, ik was 43 bij mijn laatste en dat verliep prima,’ zei ze. En ineens flitste het door mijn hoofd: het kan dus nog.” Ze vervolgt: “Ik moest lachen toen ik mezelf op die gedachte betrapte, maar sindsdien spookt het wel door mijn hoofd. Gewoon weten dat het kan.” Bekijk hieronder een filmpje van de zangeres met een van haar kinderen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Anouk Nieuws · Artiesten · Nieuws