Shinedown voor extra concert in juni naar poppodium Hedon

Geschreven door op 12 april 2018 om 10:34
Shinedown - Fotocredits: GirloftheGoats - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0 )

Goed nieuws voor fans van Shinedown! De band komt voor een extra show naar poppodium Hedon! Het totale aantal optredens van de Amerikaanse rockers in juni komt daarmee op drie. 

Shinedown naar Hedon

Shinedown geeft een extra concert in Nederland! De Amerikaanse rockband staat op dinsdag 12 juni 2018 op het podium van Hedon Zwolle.

De band zou deze dag oorspronkelijk te zien zijn als voorprogramma van Avenged Sevenfold, eerder deze week werd echter bekend dat dit concert gecanceld is. De rockers besloten daarop zelf alsnog op te treden in Nederland op 12 juni.

Het extra concert betekent het derde optreden van de metalband in juni. Op 20 juni 2018 zijn de Amerikanen te zien in De Oosterpoort Groningen en 21 juni in de Melkweg Max Amsterdam.

Concertkaarten

Tickets voor de optredens van Shinedown zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. De voorverkoop voor het concert op 12 juni start zaterdag 14 april 2018 om 10.00 uur.


Bron: Hedon, Twitter 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.