Justin Bieber cancelt restant wereldtour door onvoorziene omstandigheden

Geschreven door op 25 juli 2017 om 11:03
Justin Bieber - Fotocredits Pascal Parvex (Wikimedia Commons)

Justin Bieber heeft het restant van zijn wereldtour afgezegd. De popster meldt op zijn officiële website dat de resterende shows van zijn ‘Purpose World Tour’ door onvoorziene omstandigheden niet door gaan.

Justin Bieber cancelt restant tour

Justin Bieber heeft het laatste deel van zijn wereldtour gecanceld! De Canadese superster meldt op zijn website dat de shows door onvoorziene omstandigheden geen doorgang kunnen vinden. Justin had nog nog veertien shows gepland staan voor zijn Purpose World Tour.

“Zorgvuldig beraad”

De officiële website van de popster meldt het nieuws over de opgeschorte tour: “Justin houdt van zijn fans en heeft er een hekel aan om ze te moeten teleurstellen. Hij bedankt zijn fans voor de ongelooflijke ervaringen van de Purpose World Tour van de afgelopen 18 maanden. Hij is dankbaar en vereerd om zijn ervaringen te hebben mogen delen met zijn cast en crew voor meer dan 150 succesvolle shows in zes continenten. Desondanks heeft hij na zorgvuldig beraad besloten dat hij geen verdere data meer speelt.”

Justin had nog enkele shows gepland staan in Amerika, Canada, Japan, Hong Kong, De Filipijnen en Singapore. Onlangs werd nog bekend dat de zanger wegens ‘wangedrag’ niet welkom is in China.

Boodschap voor fans

Inmiddels heeft JB tegenover de Amerikaanse entertainment site TMZ een reactie gegeven. In gesprek met het medium meldt de zanger uit te kijken naar wat rust: “We gaan wat uitrusten, wat relaxen, wat motorrijden.”

Daarbij had Justin ook nog een boodschap voor zijn fans: “Ik hou van jullie, jullie zijn geweldig. Sorry voor mensen die teleurgesteld zijn of zich verraden voelen, dat is niet mijn bedoeling.”

Bron: Justinbiebermusic.com, TMZ

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws