Camila Cabello brengt ‘Never Be The Same Tour’ naar AFAS Live

Geschreven door op 14 februari 2018 om 10:11
Camila Cabello - Foto: Disney | ABC Television Group (Flickr, CC BY-ND 2.0)

Camila Cabello komt naar Nederland! De Cubaans-Amerikaanse popster reist aankomende zomer naar Amsterdam, waar ze het podium van AFAS Live betreedt.

Camila Cabello naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Camila Cabello! De populaire zangeres, die onlangs een enorme hit scoorde met haar track ‘Havana’, komt aankomende zomer naar Nederland! De singer-songwriter reist op woensdag 13 juni naar Amsterdam voor een show in AFAS Live.

Concertkaarten

Tickets voor de show van de zangeres zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Debuutalbum

Karla Camila Cabello Estrabao, zoals de voormalig Fifth Harmony-zangeres voluit heet, bracht in januari haar zelfbetitelde debuut soloalbum uit. De plaat werd een enorm succes en behaalde de eerste plaats in album hitlijsten in maar liefst 92 landen, waaronder Nederland.

De 20-jarige singer-songwriter, die stijlen als R&B, latin en pop met elkaar combineert, scoorde al meerdere hits in Nederland. Vooral haar track ‘Havana’ werd een groot succes: de single bereikte de tweede plek in de Top 40.

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.