Black Eyed Peas maakt comeback met nieuw album Masters Of Sun

Geschreven door op 13 september 2018 om 15:29
Zwarte Cross, The Black Eyed Peas (Cropped) - Foto: Walmart (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Acht jaar lang namen ze een pauze, maar op 12 oktober 2018 maken The Black Eyed Peas een officiële comeback met een gloednieuw album. 

Nieuw album voor Black Eyed Peaas

Afgelopen woensdag, op 12 september 2018, lanceerde de Amerikaanse groep alvast hun nieuwe single, genaamd Big Love. Groot nieuws voor fans, want sinds hun laatste album in 2010 doen de bandleden van The Black Eyed Peas het rustig aan. Nu is het dan eindelijk tijd voor een comeback met een gloednieuw album, genaamd Masters Of Sun. 

Doei Fergie

Goed nieuws voor fans dus! Al is de band niet helemaal compleet, want in september 2017 heeft zangeres Stacy Ann Ferguson de groep verlaten. De zangeres, beter bekend als Fergie, besloot haar solocarrière verder te ontwikkelen. Bandlid Will.i.am maakte dit enkele maanden later, in februari dit jaar, bekend. Dit was een maand nadat het trio de allereerste single zonder zangeres Fergie uitbracht.

The Black Eyed Peas

The Black Eyed Pead debuteerde in 1998 met het album Behind The Front. Het viertal brak echter pas door in 2003 met hun album Elephunk. Dit is ook het album waar zangeres Fergie voor het eerst op te horen is. De track Where Is The Love is het meest bekende nummer van het album. Dit anti-oorlogslied maakte veel indruk in thuisland Amerika, maar vooral in Europa.

Tournee

Zaterdag 27 oktober 2018 starten de artiesten hun Europese tour in Londen. Na bijna 10 jaar komen de bandleden zelfs terug naar Nederland. Op dinsdag 13 november treden de mannen op in AFAS Live. Wil je erbij zijn? Koop je tickets via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

 

Bron: Nu.nl, AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·