Rufus Wainwright aankomende zomer naar Openluchttheater Caprera

Geschreven door op 7 maart 2018 om 11:44
Rufus Wainwright - Foto: Bruce Baker (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Rufus Wainwright komt naar Nederland! De Amerikaans-Canadese singer-songwriter staat aankomende zomer in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal.

Rufus Wainwright naar Openluchttheater Caprera

Goed nieuws voor fans van Rufus Wainwright! De populaire singer-songwriter keert aankomende zomer terug naar Nederland voor een openluchtshow in Bloemendaal! Wainwright staat op vrijdag 13 juli op het podium van Openluchttheater Caprera.

De in Amerika geboren zanger, pianist en gitarist was in januari 2017 nog veelvuldig in Nederland te vinden. Rufus speelde destijds meerdere shows met het Amsterdam Sinfonietta, in poppodia in onder meer Utrecht, Rotterdam en Eindhoven.

Concertkaarten

Tickets voor de openluchtshow zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

‘Take All My Loves’

De 44-jarige muzikant begon al op zijn zesde met het spelen van piano en zette in 1988 zijn eerste stappen in de muziekwereld. In 1998 verscheen zijn gelijknamige debuutalbum. Inmiddels heeft Rufus zeven studioalbums achter zijn naam staan, waarvan het in 2016 verschenen ‘Take All My Loves: 9 Shakespeare Sonnets’ voorlopig de laatste is.

Bron: Patronaat

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.