VIDEO: The Killers coveren Muse-track ‘Starlight’ op Lollapalooza

Geschreven door op 7 augustus 2017 om 14:23
The Killers en Muse - Foto eigen creatie, origineel van Lucy Hamblin en Danisabella (Wikimedia en Flickr)

The Killers hebben de Muse-track ‘Starlight’ gecoverd! De uit Las Vegas afkomstige rockers speelden de cover tijdens haar headline-show op het Amerikaanse festival Lollapalooza.

The Killers spelen Muse-cover op festival

Muse stond op donderdag 3 augustus op het podium van Lollapalooza in Chicago. De Britse band moest echter na drie nummers al het podium verlaten in verband met noodweer. Door het stormachtige weer zag de organisatie van het festival zich genoodzaakt om de eerste dag al vroeg te beëindigen. Frontman Matt Bellamy liet een dag later weten te balen van de afgelaste show:

Op 4 augustus ging het evenement gewoon weer door en stonden The Killers als headliner op het podium. De Amerikaanse rockers besloten het aanwezige publiek te trakteren op een cover van de Muse-track ‘Starlight’, afkomstig van de Britse bands vierde studioalbum ‘Black Holes and Revelations’.

‘Wonderful Wonderful’

Ondertussen zit het vijfde studioalbum van de Amerikaanse band er hard aan te komen! Op 22 september brengen The Killers hun nieuwe plaat ‘Wonderful Wonderful’ uit. De band rond frontman Brandon Flowers bracht eerder alvast twee singles uit: ‘The Man’ en ‘Run For Cover’.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Muse Nieuws · Nieuws · The Killers Nieuws · Videos