The Killers teasen nieuwe single en delen tracklist ‘Wonderful Wonderful’

Geschreven door op 28 juli 2017 om 11:02
The Killers - Foto Badjonni (Flickr)

The Killers hebben een teaser gedeeld voor hun nieuwe track ‘Run For Cover’! Daarnaast heeft de band ook de tracklist voor haar nieuwe plaat ‘Wonderful Wonderful’ onthuld.

UPDATE: Inmiddels hebben The Killers hun nieuwe track ‘Run For Cover’ uitgebracht! De track verscheen op 28 juli op muziekstreamingsdiensten zoals Spotify.

The Killers onthullen tracklist ‘Wonderful Wonderful’ en delen teaser

Het nieuwe album van The Killers komt eraan! De Amerikaanse band bracht eerder al het nummer ‘The Man’ uit, de eerste single van de bands nieuwe plaat ‘Wonderful Wonderful’. Het vijfde studioalbum van de uit Las Vegas afkomstige rockers verschijnt op 22 september. Inmiddels hebben Brandon Flowers en co. de tracklist van de plaat onthuld:

‘Run For Cover’

Ook heeft de band haar tweede single ‘Run For Cover’ geteased. Op 26 juli verscheen een verborgen video op het YouTube-kanaal van de rockers, waarin alvast een klein deel van de track te horen is. Hoewel de single nog niet is uitgebracht, heeft de band het nummer wel al een aantal keer live gespeeld.

UPDATE: Inmiddels heeft de band de track uitgebracht! ‘Run For Cover’ verscheen op vrijdag 28 juli op muziekstreamingsdiensten, waaronder Spotify. Ben jij benieuwd naar de nieuwe single? Beluister hem dan snel!


Bron: Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.