White Denim voor concerten naar Nijmegen en Utrecht

Geschreven door op 27 juni 2016 om 11:27

White Denim komt deze herfst weer naar Nederland! De Amerikaanse band geeft in oktober concerten in Nijmegen en Utrecht.

White Denim concert

White Denim stond afgelopen weekend op Down The Rabbit Hole in Beuningen voor een succesvol optreden. Heb je de Amerikanen gemist? Hun eerstvolgende concerten in Nederland zijn al aangekondigd! De band staat op zaterdag 15 oktober in Doornroosje in Nijmegen. Op 16 oktober staan de artiesten in De Helling in Utrecht.

White Denim tickets

De kaartverkoop is reeds begonnen. Tickets voor de shows zijn onder andere te vinden op de websites van de desbetreffende venues en op de site van Ticketmaster.

‘Stiff’

De band uit Texas maakt unieke muziek met invloeden van rock, blues, country, jazz, psychedelica, soul, country, progrock en funk. De leden staan erom bekend dat ze zeer goed live spelen en in oktober kan je dat bevestigen. Inmiddels hebben de vier muzikanten hun zevende studioalbum ‘Stiff’ uitgebracht. Hieronder het nieuwe nummer ‘Ha Ha Ha Ha (Yeah)’.

YouTube player

Bron: Doornroosje, De Helling

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.