DMA’s bezoeken Nederland voor concerten

Geschreven door op 27 juni 2016 om 11:13

The hype is getting real! De Australische jongens van DMA’s komen vers van Glastonbury en Down The Rabbit Hole, en hebben zojuist optredens in Nederland aangekondigd!

DMA’s concert

Het gaat hard met DMA’s. Heel erg hard. De Australischie indierockband speelt deze zomer vele festivals plat, en gaat het trucje daarna herhalen in de clubtour. En daarbij vergeet het drietal Nederland niet. Op maandag 7 november is de band te zien in De Helling in Utrecht. Op dinsdag 8 november bezoekt het drietal De Effenaar in Eindhoven, en op woensdag 9 november staan ze in de Maassilo in Rotterdam.

DMA’s kaarten

Tickets voor de optredens zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop is reeds begonnen.

Britpop Down Under

De muziekexperts zetten hoog in. Het debuutalbum Hills End heeft indruk gemaakt bij iedereen, en nu komt men superlatieven tekort. De band wordt al vergeleken met legendes Blur en Oasis.

Hoe weten we dat dat een goede vergelijking is? Nou, het lijkt er op dat Noel Gallagher ze als concurrentie ziet. In een interview met de Australische collega’s van The Music, stelt de High Flying Bird: “I’ll have to watch them from side of stage and boo them”.

Veel lijkend op Oasis of niet, de carrière van de Australiërs gaat als een sneltrein. De nieuwste rocksensatie staat op het punt om wereldfaam te verkrijgen. Kom ze zien nu ze nog in kleine zalen zijn. Wij voorspellen dat dat niet lang meer duurt.

 

YouTube player

Bronnen: De Helling, De Effenaar en Rotown

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.