UPDATE: geannuleerd – In This Moment naar Melkweg en De Oosterpoort

Geschreven door op 28 april 2016 om 10:10

Amerikaanse metalband In This Moment komt dit jaar naar Melkweg Amsterdam en De Oosterpoort in Groningen. De band moest vorig jaar hun tour uitstellen.

UPDATE: In This Moment annuleert concerten

Helaas heeft In This Moment laten weten dat ze hun Europese tour moeten annuleren wegens gezondheidsproblemen van gitarist Chris Howorth. Dit betekend dat de concerten in de Oosterpoort op 22-5 en in de Melkweg op 23-5 niet doorgaan. Dubbel pech voor de fans, want deze concerten zijn eerder ook al verplaatst. De band laat op Facebook weten dat fans hun kaarten kunnen retourneren bij het officiële verkooppunt.

In This Moment tickets

Amerikaanse metalband In This Moment komt in mei naar Nederland! De band geeft op zondag 22 mei een concert in De Oosterpoort in Groningen en op maandag 23 mei in de Melkweg Amsterdam. Kaarten voor het concert zijn reeds in de verkoop gegaan.

Gezondheidsproblemen

In This Moment heeft in december wegens gezondheidsproblemen van zangeres Maria Brink hun tour moeten opschuiven. De show in de Melkweg vond namelijk eerst plaats op dinsdag 19 januari. Als je al kaarten gekocht hebt voor de Melkweg kan je opgelucht adem halen: de kaarten en de lidmaatschappen blijven geldig! Mocht je op die datum verhinderd zijn kan je restitutie aanvragen, of je kan natuurlijk naar het concert in De Oosterpoort!

De band heeft in 2014 nog een nieuw album uitgebracht onder de naam Black Widow. Het nummer Big Bad Wolf is afkomstig van dat album. Luister hem hieronder!

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.