Harrie Jekkers en Klein Orkest naar Nederlandse theaters

Geschreven door op 17 november 2017 om 13:24
Harrie jekkers (ArtiestenNieuws)

Cabaretier Harrie Jekkers is terug! De ‘O, O, Den Haag’-zanger wil vroeger nog één keer laten terugkomen. Dit doet hij in de vorm van een muziektheaterprogramma over en door ‘Klein Orkest’.

Jekkers en Klein Orkest in het theater

Harrie Jekkers heeft de smaak te pakken. Daarom komt hij naar diverse Nederlandse theaters met zijn voorstelling ‘Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug’. Voordat Jekkers bekend werd als cabaretier, was hij van 1979 tot 1985 zanger van popgroep ‘Klein Orkest’.

Na een sabbatical van 14 jaar en een succesvolle voorstelling ‘Jekkers en Jeroen’ wil de cabaretier nog één keer terug naar zijn muzikale roots. Jekkers reist voor de show langs vele Nederlandse theaters.

Tickets

Tickets voor Jekkers en Klein Orkest zijn reeds in de verkoop gegaan. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

‘O, O, Den Haag’

Jekkers, die dankzij zijn vader begon met het schrijven van liederen en teksten, is in Nederland vooral bekend van zijn meezinger ‘O, O, Den Haag’. Ook zijn hits ‘Later is allang begonnen’, ‘Laat mij maar alleen’, ‘Koos Werkeloos’ en ‘Over de Muur’ staan na 35 jaar nog hoog genoteerd in de top 2000.

Edison

Klein Orkest kreeg een Edison uitgereikt voor de plaat ‘Roltrap naar de Maan‘. Op dit album staan 13 kinderliedjes die bekend zijn in Nederland.

 

Bron: www.eventim.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·