Legendarische Roy Ayers in augustus naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 23 juni 2017 om 11:01
Artiest: Roy Ayers - Bron: Wikimedia - Author: Stuart Sevastos

De Amerikaanse funk-, jazz- en R&B-artiest Roy Ayers komt naar Nederland! De legendarische muzikant is op zondag 6 augustus te bewonderen in de Melkweg.

Roy Ayers naar Melkweg

Goed nieuws voor fans van Roy Ayers! De Amerikaanse jazz-artiest komt naar Nederland! Ayers geeft op zondag 6 augustus een show in de Melkweg, Amsterdam. Hier betreedt hij het podium van de Oude Zaal.

Tickets voor de show

De kaartverkoop is direct begonnen. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten niet (meer) beschikbaar? Dan kun je hier alsnog tickets bemachtigen.

‘Everybody Loves The Sunshine’

Ayers begon op zijn vijfde al met muziek maken. In de jaren ’60 startte Roy zijn carrière en in de ‘seventies’ kwam deze echt van de grond. In 1976 bracht Ayers een van zijn meest bekende tracks uit: ‘Everybody Loves The Sunshine’. Het nummer werd een enorme hit wereldwijd. ook scoorde hij hits met singles als ‘Move To Groove’ en ‘Searchin’.

Op 76-jarige leeftijd is de legendarische vibrafonist nog steeds druk aan het toeren. Hier heeft hij dan ook meer dan voldoende materiaal voor: Roy bracht in zijn lange carrière meer dan vijftig studio-, live- en verzamelalbums uit! Zo verscheen in 2004 de plaat ‘Mahogany Vibe’.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.