Mr. Big in oktober voor exclusieve show naar Effenaar!

Geschreven door op 23 juni 2017 om 10:36
Mr. Big - Foto MrPanyGoff (Wikimedia)

Goed nieuws voor fans van Mr. Big! De Amerikaanse rockers komen in oktober naar Eindhoven voor een exclusieve Nederlandse show.

Mr. Big exclusief naar Eindhoven

Mr. Big komt naar Eindhoven! De Amerikaanse band staat op vrijdag 27 oktober in de Effenaar voor een exclusieve show in Nederland. De rockers, die vooral bekend werden door haar ballads, worden bij de show ondersteund door hardrockband The Answer en glammetalband Faster Pussycat.

Tickets voor de show

Tickets voor de show gaan op maandag 26 juni in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten uitverkocht? Kijk dan hier.

‘To Be with You’

Ondanks het feit dat Mr. Big een stevige hardrockband is, staat de band vooral bekend om haar ballads. De rockers scoorden in de jaren negentig een enorme hit met de track ‘To Be with You’, die in maar liefst negen landen de nummer één positie in de hitlijsten verwierf. Ook in Nederland bereikte de track de eerste plek in de Top 40.

In 2002 besloot de band er mee te stoppen na een grote afscheidstour. In 2009 kwam de band echter weer bij elkaar en een jaar later verscheen de plaat ‘What If…’. In juli 2017 moet het volgende album van de band verschijnen, met de titel ‘Defying Gravity’.

Bron: Effenaar

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.