Yellowcard kondigt afscheidstour aan, geeft concert in Amsterdam

Geschreven door op 27 juni 2016 om 10:29
Yellowcard - Fotocredits: Joe Brady - Persfoto Hopeless Records

Na twee decennia houdt Yellowcard het voor gezien. Dat maakte de Amerikaanse poppunk-band middels een afscheidsboodschap op hun website bekend. Er volgt nog wel een laatste album en tour, waarbij de band ook in Amsterdam komt.

Yellowcard - Fotocredits: Joe Brady - Persfoto Hopeless Records

Yellowcard – Fotocredits: Joe Brady – Persfoto Hopeless Records

Yellowcard concert

Bad news everyone.. De poppunkers-met-viool van Yellowcard gaan stoppen, en hebben hun laatste wereldtour aangekondigd. Op woensdag 7 december laat de Amerikaanse band de zon nog één keer schijnen in Melkweg Amsterdam.

Yellowcard kaarten

Tickets voor het concert zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op dinsdag 28 juni om 10:00.

Laatste album

Er hingen al wat geruchten in de lucht, maar afgelopen weekend maakte de Amerikaanse band officieel bekend dat er na bijna 20 jaar een einde komt aan het succesverhaal van de band, die in 2003 internationaal doorbraak met het album Ocean Avenue. Als redenen worden o.a. familie, gezondheid en nieuwe uitdagingen genoemd. Eerder dit jaar kondigde de groep nog aan dat er op 30 september een nieuw album, eveneens genaamd Yellowcard, zal uitkomen, maar nu is dus duidelijk geworden dat dit tevens de allerlaatste plaat is. De eerste single van dit album, Rest In Peace, is al te beluisteren.

Na de release van het nieuwe album gaat het vijftal nog één keer de wereld rond om afscheid te nemen van hun fans. En daarna zijn er voor de fans alleen nog de mooie herinneringen en de heerlijk energieke muziek. We will miss you guys!

 

YouTube player

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.