Tim Knol loopt boos weg bij Radio Veronica na tussenkomst stripper

Geschreven door op 22 maart 2018 om 11:46
Tim Knol at Zwarte Cross Festival 2011. author: Wer-Al Zwowe (Wikimedia Commons, publiek domein)

Vanochtend ontstond de nodige ophef tijdens een optreden van Tim Knol op Radio Veronica. De zanger liep verontwaardigd weg nadat zijn show werd onderbroken door een stripper. 

Tim Knol bij Giel Beelen

Vanochtend trad Tim Knol op bij de radio-uitzending van Giel Beelen, maar dit ging niet geheel volgens plan. Nadat het optreden van de Nederlandse zanger onderbroken werd door de tussenkomst van een stripper, besloot Knol te vertrekken.

Ruzie

Toen een streaker het optreden van Knol onderbrak, besloot de zanger weg te lopen. Op onderstaand filmpje is te zien dat Beelen vervolgens achter Knol aanrent. De zanger stelt dat hij serieus genomen wil worden. “Ik had niet gedacht dat jij zo laag zou zakken,” aldus de muzikant tegen de radiomaker.

YouTube player

Beelen vindt het onzin

Giel Beelen vindt de reactie van Knol complete onzin. “Wat een onzin. Klap vooral niet te hard en maak geen grappen als je naar het theater gaat om Tim te zien, want de artiest is niet gediend van grappen,” stelt de 40-jarige Haarlemmer.

Maan bij 538

Het incident is te linken aan de mislukte grap met een stripper van 538 tijdens een optreden van zangeres Maan. Tim Knol sprak zijn walging uit over het incident en riep op tot een boycot van 538. Beelen vond de grap echter wel gepast en dit leidde tot de nodige opschudding. Hier kwamen beide heren vanochtend op terug. “Ik was echt boos op je en heb ook getwijfeld of ik je hier moest uitnodigen,” aldus Beelen. “Jij reageerde zo heftig en ik dacht: shut the fuck up, Tim, je weet helemaal niet waar het over gaat.”

Twitter

Ook op twitter maakte het incident het nodige los. Vele zien de grap als onsmakelijk en niet gepast.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Nieuws · Tim Knol Nieuws · WTF