Robbie Williams gaat met Take That mee op tour

Geschreven door op 30 maart 2016 om 16:05
Robbie Williams - Fotocredits: Drew de F Fawkes (Flickr - CC BY 2.0)

Robbie Williams vindt solo op tour toch wel erg eenzaam. Daarom gaat de zanger met Take That mee op tour voor hun 25-jarige jubileum in 2017.

Robbie Williams mee met Take That op tour

In 2014 waren er al geruchten dat Take That met z’n vijven weer op tour zou gaan. Nu is bevestigd dat Robbie Williams in ieder geval weer mee op tour gaat om het 25-jarig bestaan van de boyband te vieren. “Robbie is er mee akkoord gegaan om mee te gaan met de Greatest Hits Anniversary Tour. Hij is nog niet zeker of hij de hele Europese tour doet, maar hoopt er wel op.” Jason Orange gaat waarschijnlijk niet mee op tour. Orange verliet in 2014 de band. De band is op dit moment een trio. Met Williams mee op tour, zal de band met z’n vieren zijn.

Take That

De Britse popgroep werd in 1990 gevormd door Robbie Williams, Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen en Jason Orange. De groep scoorde 28 top 40 singles en 17 top 5 singles in het Verenigd Koninkrijk. Williams verliet de band in 1995 om een solocarrière op te starten. Hij scoorde hits als Angels, Let Me Entertain You en Feel. In 2010 voegde hij zich weer bij de band om het inmiddels zesde studioalbum op te nemen. Take That is de meest succesvolle boyband in de geschiedenis van de UK Charts.

 

Bron: Gigwise

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·