Man urineert over gezin tijdens Metallica concert in Glendale, Arizona

Geschreven door op 9 augustus 2017 om 14:51
Pinkpop 2022, Metallica uitverkocht, James Hetfield (Metallica) - Foto Nicolas T Broussard (wikimedia Commons)

In de categorie ‘bijzonder nieuws’: een Amerikaanse man is vrijdag aangehouden nadat hij een gezin onder had geplast tijdens een concert van Metallica.

Man urineert over gezin tijdens Metallica-concert

Bijzonder nieuws uit de Verenigde Staten! Een uit New Mexico-afkomstige man is vrijdag opgepakt bij een concert van Metallica in Glendale, Arizona. De man zou een gezin, dat een rij voor hem zat op de tribune, onder geplast hebben. Het Amerikaanse 12News maakte melding van de smerige zaak.

De vader van het gezin verklaarde tegenover de politie van Arizona dat hij, zijn vrouw en hun 10-jarige dochter plotseling een warme vloeistof over hun ruggen voelden lopen. Uit politie-documenten blijkt dat de vader zich vervolgens omdraaide en zag hoe een fan over het gezin stond te urineren. De vader haalde de beveiliging erbij, die vervolgens de politie inlichtte. De fan zou het incident naderhand hebben ontkend, maar werd toch gearresteerd.

Metallica in Nederland

Wij hopen dat dergelijke incidenten binnenkort niet in Nederland gebeuren! Op 4 en 6 september staat de legendarische metalband in de Ziggo Dome voor twee uitverkochte shows. Wellicht is een poncho voor bezoekers met zitplaatsen geen overbodige luxe…


Bron: Blabbermouth

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Metallica Nieuws · Nieuws · WTF