Australische jongerengroep Hillsong Young & Free naar AFAS Live

Geschreven door op 9 augustus 2017 om 14:05
Hillsong Young & Free - Foto Sebowow (Wikimedia, license CC BY-SA 4.0)

Hillsong Young & Free komt naar Nederland! De Australische jongerengroep staat op zaterdag 7 oktober met een avondvullend programma in AFAS Live.

Hillsong Young & Free naar AFAS Live

Hillsong Young & Free komt terug naar Nederland! De christelijke jongerengroep zorgde in 2015 nog voor een flink spektakel in de GelreDome en komt aankomend najaar naar Amsterdam. Het Australische collectief betreedt op zaterdag 7 oktober het podium van AFAS Live. De jongeren zullen het publiek in de Amsterdamse zaal trakteren op een avondvullend programma met haar vooruitstrevend mix van dance, pop en aanbidding.

Concertkaarten

Tickets voor het spektakel zijn direct in de verkoop gegaan. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

‘Youth Revival’

De christelijke jongerengroep, onderdeel van de Australische Hillsong kerk, werd in 2012 opgericht in Sydney. In 2016 bracht de groep haar laatste album ‘Youth Revival’ uit. De plaat werd een succes en leverde de groep een Grammy nominatie op voor de categorie Best Contemporary Christian Music Album’.

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.