Dotan toegevoegd aan line-up Pinkpop

Geschreven door op 6 januari 2015 om 13:38
Eten en drinken op Pinkpop 2017 - Fotocredits Bart Heemskerk - Bron: Persmateriaal Pinkpop

Dotan geeft dit jaar een optreden op Pinkpop. De zanger zal op de zaterdag van het festival op het podium staan. Dat maakte de festivalorganisatie vandaag bekend.

Dotan is niet de enige aankondiging van vandaag. Ook Rise Against komt optreden tijdens het festival. De mannen van de Punkrockband zijn te zien op de zondag. Naar verwachting zullen binnenkort nog meer namen volgen.

Line-up Pinkpop 2015

Na de indrukwekkende line-up van vorig jaar, kunnen de grote namen in 2015 natuurlijk niet wegblijven. Volgens directeur en mede-oprichter Jan Smeets, gaat het programma van 2015 de line-up van 2014 overtreffen. Dat belooft wat! Het lijkt niet eenvoudig om The Rolling Stones, Arctic Monkeys, en Metallica te evenaren. Er gaan geruchten rond over optredens van U2 en Coldplay op Pinkpop 2015. Wij kunnen niet wachten op de volledige lijst! Hier staan alvast de hoogtepunten uit de line-up van Pinkpop 2015 tot nu toe:

  • Foo Fighters
  • Muse
  • Robbie Williams
  • Rise Against
  • Slash Ft. Myles Kennedy & The Conspirators
  • Dotan

Pinkpop

Pinkpop festival vindt plaats tijdens het Pinksterweekend. Dat is dit voorjaar van 12 tot en met 14 juni 2015. De kaartverkoop begint op zaterdag 28 februari. Deze verloopt via de website van Pinkpop. Tickets voor het festival kunnen hier alvast vooruit gereserveerd worden.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Dotan Nieuws · Pinkpop Nieuws