Rihanna pakt zevende nummer 1 hit

Geschreven door op 8 oktober 2012 om 15:54
Rihanna - Fotocredits: EJ Hersom (Wikimedia Commons CC BY 2.0)

Rihanna’s nieuwe single Diamonds is meteen binnengekomen op 1 in Groot-Brittannië. Daarmee scoort Rihanna alweer haar 7e nummer 1 hit in de Britse top 40.

Rihanna Ruim een week geleden werd Diamonds uitgebracht en deze werd zo goed ontvangen dat hij meteen binnenkwam op 1 in de Britse top 40. De single wordt de eerste plaat van haar nieuwe album die in november uit zal komen. Dit album zal vermoedelijk ‘Seven’ gaan heten.

De eerste plek werd vorige week bezet door PSY, die met Gangnam Style de eerste Koreaanse nummer 1 hit ooit pakte in de Britse Top 40. Helaas voor hem hield hij dat maar 1 week vol, al was het nipt. Er zaten slechts 420 singles verschil tussen “zijn” Gangnam Style en Diamonds van Rihanna.

Het is voor Rihanna de 7e keer dat ze een nummer 1 hit heeft in Groot-Brittannië. Eerder scoorde ze al nummer 1 hits met Umbrella, Take a Bow, What’s My Name (ft. Drake), Run This Town (ft. Jay-z en Kanye West), Only Girl In The World en We Found Love (ft. Calvin Harris).

Voor Rihanna is het sowieso al een goede dag. Zo werd vandaag bekend dat ze sinds kort de populairste artiest is op Facebook. Ze streefde onlangs Eminem voorbij met meer dan dan 61 miljoen likes.

Rihanna – Diamonds (in the Sky)

YouTube player

Overzicht van Rihanna Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Rihanna Nieuws