Sting gaat concert geven in Nederland

Geschreven door op 15 november 2011 om 11:09
Sting - Fotocredits: Yancho Sabev - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Popster Sting komt naar Nederland om op te treden in de Heineken Music Hall, Amsterdam. De zanger doet dit ter ere van zijn 25-jarige solocarrière.

Sting concert

Mojo Concerts heeft gisteren bekend gemaakt dat Sting naar Nederland komt voor een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam 0p 7 februari 2012. Sting heeft de Back to Bass Tour georganiseerd ter ere van zijn 25-jarige solocarrière. Vanaf aanstaande zaterdag 10:00 uur zijn de tickets verkrijgbaar bij LiveNation.

Het is alweer een tijdje geleden dat de Brit naar Nederland kwam voor een concert. De laatste keer was in oktober van vorig jaar, toen gaf de popster twee uitverkochte concerten in het Gelredome, Arnhem.

Sting draait al een lange tijd mee in de popscene. Hij werd wereldwijd bekend als zanger en bassist van de rockband ‘The Police’. Later heeft hij besloten om solo te gaan, en met succes. Hij heeft grote hits gehad en is nog steeds erg populair. Er is dus een grote kans dat zijn concert snel is uitverkocht, zorg daarom dat je zaterdagochtend klaar zit om een kaartje te bemachtigen!

Geen zin om te wachten tot zaterdag? Bij sommige veilige ticketmarktplaatsen zijn nu al tickets te koop!

Englishman In New York

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·