Extra concert voor Wende en Amsterdam Sinfonietta in Carré

Geschreven door op 17 maart 2017 om 10:22
Wende Snijders - Foto Oscar Anjewierden (CC Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Wegens succes hebben Wende en Amsterdam Sinfonietta een extra concert in Koninklijk Theater Carré aangekondigd. Het is alweer het derde extra concert voor de zangeres en het strijkorkest.

Derde extra concert Wende en Amsterdam Sinfonietta

Wende Snijders en Amsterdam Sinfonietta hebben een extra concert in Koninklijk Theater Carré aangekondigd. Op zondag 28 mei 2017 betreden de Nederlandse singer-songwriter en het Amsterdamse strijkorkest het podium. Het is het derde extra concert voor de zangeres en de muzikanten.

Tickets Wende en Amsterdam Sinfonietta

Kaarten voor het extra concert en de overige shows van Wende en het strijkorkest zijn verkrijgbaar via de website van Carré:

Concertkaarten

Zijn de tickets uitverkocht? Kijk dan eens bij een secundair verkooppunt:

Concertkaarten

Wende sings Mens

Eerder maakte zangeres Wende Snijders al bekend een lange lijst shows te hebben toegevoegd aan haar solo tour ‘Wende sings MENS’. Met die shows wil de singer-songwriter verhalen vertalen via haar muziek. Over haar verhaal zei Wende het volgende:

 “Ik ben een vrouw, ik woon en leef in de stad, hier zoek ik mijn geluk en mijn kansen. Zie hoe ik bang en laf ben, en soms moedig. Hoe ik faal en soms overwin.”

Bron: Koninklijk Theater Carré

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.