Wende Snijders kondigt nieuwe reeks shows in Nederland en België aan

Geschreven door op 15 maart 2017 om 13:35
Wende Snijders - Foto Oscar Anjewierden (CC Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Wende Snijders heeft een lange lijst nieuwe shows aangekondigd! Na het overweldigende succes van haar MENS-tour heeft de zangeres besloten er nieuwe shows aan vast te plakken.

Nieuwe shows Wende Snijders

Wende Snijders heeft nieuwe shows aangekondigd! Eerder maakte de zangeres al bekend te gaan toeren in het voorjaar, met haar MENS-tour. Wegens het overweldigende succes en de vele uitverkochte shows heeft de Nederlandse singer-songwriter besloten er ook in het najaar shows aan vast te plakken.

Wende sings MENS

De nieuw aangekondigde shows brengen de singer-songwriter langs poppodia door het hele land. Zo staat de zangeres onder meer in grote steden als Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

De complete lijst aan shows is te vinden op de website van de muzikante. De nieuw aangekondigde voorstellingen staan gepland in november 2017.

Tickets Wende sings MENS

De kaarten voor de shows zijn verkrijgbaar via de websites van de poppodia. Op de officiële website van Wende staan links naar de verkooppunten:

Tickets Wende

Zijn de tickets voor de show waar jij heen wilt uitverkocht? Probeer het dan eens bij een secundair verkooppunt:

Tickets Wende

Storytelling

De shows van de singer-songwriter zitten vol expressie. Zo wilt de zangeres in haar muziek vooral verhalen vertellen. In de voorstellingen staat “storytelling on music” centraal. Over haar verhaal zegt Snijders het volgende:

 “Ik ben een vrouw, ik woon en leef in de stad, hier zoek ik mijn geluk en mijn kansen. Zie hoe ik bang en laf ben, en soms moedig. Hoe ik faal en soms overwin.”

Bron: Wende.nu

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.