‘The Voice of Mr. Big’ Eric Martin in september naar Melkweg

Geschreven door op 9 mei 2018 om 13:57
Eric Martin - Plamen Agov • studiolemontree.com [CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], from Wikimedia Commons

Eric Martin komt dit najaar naar Nederland! De leadzanger van Mr. Big staat in september op het podium van de Melkweg in Amsterdam.

Eric Martin naar Melkweg Amsterdam

“I’m the one who wants to be with you, deep inside I hope you feel it too!” Kun je hem nog meezingen? Dit najaar krijg je de kans om ‘To Be With You‘ live met de zanger van Mr. Big mee te brullen. Eric Martin staat namelijk donderdag 27 september 2018 op het podium van Melkweg Amsterdam!

In 2017 gaven de zanger en zijn bandleden van Mr. Big een exclusief optreden in de Effenaar in Eindhoven. Ditmaal komt Martin met gitarist Eric David Cotterill naar Nederland. Samen trakteren zij het publiek op solo-materiaal van Eric, maar ook op oude vertrouwde Mr. Big-hits.

Concertkaarten

Tickets voor Eric Martin zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.nl. De kaarten voor het optreden zijn direct verkrijgbaar.

Succes

Mr. Big had groot succes in de jaren ’90 met hits zoals ‘To Be With You’, ‘Just Take My Heart‘ en de Cat Stevens cover ‘Wild World‘. Alleen in Japan wist de band zijn populariteit vast te houden. Het solo-album van Marin ‘Somewhere in the Middle‘ werd niet eens uitgebracht in Amerika, maar was in Japan een enorme bestseller.

Druk aan het touren

De bijna 60-jarige zanger tourt tegenwoordig zowel solo als met Mr. Big. En alsof dat nog niet genoeg is, reist Martin ook nog eens de wereld over met zijn nieuwe rockgroep Scrap Metal én met rockopera Avantasia.

YouTube player

Bron: Melkweg

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.