Wende kondigt Nederlands-Belgische tour aan voor 2017

Geschreven door op 18 mei 2016 om 11:05

Nederlandse singer-songwriter Wende gaat in 2017 op tournee! Vind haar in een van de theaters of poppodia in Nederland en België.

Wende tour

Wende

Wende – Fotograaf: Vinkje83 | commons.wikimedia.org

Wende gaat weer op tour! De artiest begint op vrijdag 10 februari 2017 in Machine 3, Energiehuis Dordrecht met try-outs. Op 2 maart is de première in Paradiso Amsterdam. Zaterdag 22 april is de afsluiter van de tour in het Toneelhuis te Antwerpen.

Dit jaar is de singer-songwriter nog op dinsdag 24 mei te zien in Paradiso Amsterdam met het Amsterdam Sinfonietta. Dit concert is helaas al uitverkocht. Ze staat ook op Zomerzin Festival in de Verkadefabriek Den Bosch op vrijdag 3 juni en op Festival Mundial in Tilburg op zondag 26 juni.

Storytelling on music

In haar nieuwe show neemt Wende je mee op een muzikale reis. Hierin staat ‘storytelling on music’ in het middelpunt. De zangeres vertelt met haar unieke stem en muziek over de gesprekken met Nederlandse en buitenlandse auteurs over hun eigen levens, de toekomst, taal en de wereld waar we in leven.

Wende Tickets

Tickets voor de shows zijn onder andere verkrijgbaar op de sites van de desbetreffende venues. Voor de meerderheid van de shows is het al mogelijk om tickets te bestellen.  Kijk voor alle locaties en data op de site van Wende.

Wende

Wende Snijders is een van de meest succesvolle Nederlandse singer-songwriters. De Nederlander heeft veel gepresteerd sinds ze klaar is met haar opleiding aan de Amsterdamse Theaterschool in 2002. Zo heeft de artiest onder andere 2 Edisons, een Gouden Harp en Song Van Het Jaar gewonnen.

Haar debuutalbum ‘Quand Tu Dors’ uit 2004 zit vol met mooie interpretaties van een aantal Franse chansons met de ondersteuning van Metropole Orchestra. Dit album is dan ook goed ontvangen door het publiek critici en is platina gegaan.

Vanaf 2009 laat Snijders zien dat ze veel meer in huis heeft. In haar recentere werk hoor je hoe de grote talent de genres dance, pop, rock en blues haar eigen maakt. Dit is ook te horen op het album ‘Last Resistance’ dat in 2013 is uitgekomen.

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Edison Pop 2019 nomineert o.a. Nielson, Haevn en Wende De genomineerden voor de Edison Pop in 2019 zijn bekendgemaakt! In februari 2019 worden de awards uitgereikt in de Westergasfabriek te Amsterdam....
Wende in april 2019 naar Paradiso Amsterdam Goed nieuws voor fans van Wende! De Nederlandse singer-songwriter staat in het voorjaar van 2019 op de bühne van poppodium Paradiso.Wende naar P...
Fotoreportage: Buma NL Awards 2018 TivoliVredenburg Utrecht Op maandagavond 1 oktober 2018 vond de Buma NL Awardshow plaats in TivoliVredenburg te Utrecht!  Bekijk hier de foto's van de negende editie. Fotograa...
Buma NL awards voor o.a. Marco Borsato, André Hazes en Lil’ Kleine Op maandagavond 1 oktober 2018 zijn de Buma NL awards uitgereikt in TivoliVredenburg Utrecht. Onder andere André Hazes, Lil' Kleine, Ronnie Flex, Niel...
Wende Snijders voor try-out show naar De Helling Wende Snijders geeft aankomend najaar een try-out show in De Helling. De zangeres geeft hier in oktober een voorproefje van haar opkomende tour....
Openluchttheater Caprera ontvangt Jett Rebel, Racoon, Wende en meer Openluchttheater Caprera heeft een flink aantal grote namen aangekondigd! Onder meer Jett Rebel, Racoon, Nick & Simon en Wende zijn aankomende zom...
Artikel Tags:
· ·

Reacties

  • Typisch Nederlands – Wende treedt 1x op in Belgie, nl. in Antwerpen, en voor de rest enkel in NL, maar meteen noemt men het een Nederlands-Belgisch tournee… Waarom niet meteen ‘Europees’ of ‘wereld’tournee?

    Andreas 12 maart, 2018 18:37 Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu