Wende kondigt Nederlands-Belgische tour aan voor 2017

Geschreven door op 18 mei 2016 om 11:05

Nederlandse singer-songwriter Wende gaat in 2017 op tournee! Vind haar in een van de theaters of poppodia in Nederland en België.

Wende tour

Wende

Wende – Fotograaf: Vinkje83 | commons.wikimedia.org

Wende gaat weer op tour! De artiest begint op vrijdag 10 februari 2017 in Machine 3, Energiehuis Dordrecht met try-outs. Op 2 maart is de première in Paradiso Amsterdam. Zaterdag 22 april is de afsluiter van de tour in het Toneelhuis te Antwerpen.

Dit jaar is de singer-songwriter nog op dinsdag 24 mei te zien in Paradiso Amsterdam met het Amsterdam Sinfonietta. Dit concert is helaas al uitverkocht. Ze staat ook op Zomerzin Festival in de Verkadefabriek Den Bosch op vrijdag 3 juni en op Festival Mundial in Tilburg op zondag 26 juni.

Storytelling on music

In haar nieuwe show neemt Wende je mee op een muzikale reis. Hierin staat ‘storytelling on music’ in het middelpunt. De zangeres vertelt met haar unieke stem en muziek over de gesprekken met Nederlandse en buitenlandse auteurs over hun eigen levens, de toekomst, taal en de wereld waar we in leven.

Wende Tickets

Tickets voor de shows zijn onder andere verkrijgbaar op de sites van de desbetreffende venues. Voor de meerderheid van de shows is het al mogelijk om tickets te bestellen.  Kijk voor alle locaties en data op de site van Wende.

Wende

Wende Snijders is een van de meest succesvolle Nederlandse singer-songwriters. De Nederlander heeft veel gepresteerd sinds ze klaar is met haar opleiding aan de Amsterdamse Theaterschool in 2002. Zo heeft de artiest onder andere 2 Edisons, een Gouden Harp en Song Van Het Jaar gewonnen.

Haar debuutalbum ‘Quand Tu Dors’ uit 2004 zit vol met mooie interpretaties van een aantal Franse chansons met de ondersteuning van Metropole Orchestra. Dit album is dan ook goed ontvangen door het publiek critici en is platina gegaan.

Vanaf 2009 laat Snijders zien dat ze veel meer in huis heeft. In haar recentere werk hoor je hoe de grote talent de genres dance, pop, rock en blues haar eigen maakt. Dit is ook te horen op het album ‘Last Resistance’ dat in 2013 is uitgekomen.

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Dauwpop 2019 kondigt o.a. Balthazar, Navarone en Nielson aan Dauwpop heeft nieuwe namen bevestigd voor 2019! Onder andere Balthazar, Navarone en Nielson zijn toegevoegd aan de line-up van het jaarlijkse festival...
Typhoon en Wende in zomer 2019 naar Slottuintheater Zeist In augustus 2019 komen Typhoon en Wende naar het Slottuintheater in Zeist. Beiden geven zij openluchtconcerten op verschillende zomeravonden.Typ...
Wende aankomende zomer naar Natuurtheater Oisterwijk en Caprera Goed nieuws voor fans van Wende! De zangeres komt in augustus 2019 voor shows naar het Natuurtheater Oisterwijk en Openluchttheater Caprera. Wen...
Nielson en Ilse DeLange grote winnaars Edison Pop 2019 Op maandag 11 februari 2019 zijn de Edisons weer uitgereikt in de Gashouder te Amsterdam. Ilse DeLange en Nielson waren de grote prijswinnaars van de ...
Edison Pop 2019 nomineert o.a. Nielson, Haevn en Wende De genomineerden voor de Edison Pop in 2019 zijn bekendgemaakt! In februari 2019 worden de awards uitgereikt in de Westergasfabriek te Amsterdam....
Wende in april 2019 naar Paradiso Amsterdam Goed nieuws voor fans van Wende! De Nederlandse singer-songwriter staat in het voorjaar van 2019 op de bühne van poppodium Paradiso.Wende naar P...
Artikel Tags:
· ·

Reacties

  • Typisch Nederlands – Wende treedt 1x op in Belgie, nl. in Antwerpen, en voor de rest enkel in NL, maar meteen noemt men het een Nederlands-Belgisch tournee… Waarom niet meteen ‘Europees’ of ‘wereld’tournee?

    Andreas 12 maart, 2018 18:37 Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu