Wende kondigt Nederlands-Belgische tour aan voor 2017

Geschreven door op 18 mei 2016 om 11:05
Wende Snijders - Fotograaf: Vinkje83 (Wikimedia Commons)

Nederlandse singer-songwriter Wende gaat in 2017 op tournee! Vind haar in een van de theaters of poppodia in Nederland en België.

Wende tour

Wende

Wende – Fotograaf: Vinkje83 | commons.wikimedia.org

Wende gaat weer op tour! De artiest begint op vrijdag 10 februari 2017 in Machine 3, Energiehuis Dordrecht met try-outs. Op 2 maart is de première in Paradiso Amsterdam. Zaterdag 22 april is de afsluiter van de tour in het Toneelhuis te Antwerpen.

Dit jaar is de singer-songwriter nog op dinsdag 24 mei te zien in Paradiso Amsterdam met het Amsterdam Sinfonietta. Dit concert is helaas al uitverkocht. Ze staat ook op Zomerzin Festival in de Verkadefabriek Den Bosch op vrijdag 3 juni en op Festival Mundial in Tilburg op zondag 26 juni.

Storytelling on music

In haar nieuwe show neemt Wende je mee op een muzikale reis. Hierin staat ‘storytelling on music’ in het middelpunt. De zangeres vertelt met haar unieke stem en muziek over de gesprekken met Nederlandse en buitenlandse auteurs over hun eigen levens, de toekomst, taal en de wereld waar we in leven.

Wende Tickets

Tickets voor de shows zijn onder andere verkrijgbaar op de sites van de desbetreffende venues. Voor de meerderheid van de shows is het al mogelijk om tickets te bestellen.  Kijk voor alle locaties en data op de site van Wende.

Wende

Wende Snijders is een van de meest succesvolle Nederlandse singer-songwriters. De Nederlander heeft veel gepresteerd sinds ze klaar is met haar opleiding aan de Amsterdamse Theaterschool in 2002. Zo heeft de artiest onder andere 2 Edisons, een Gouden Harp en Song Van Het Jaar gewonnen.

Haar debuutalbum ‘Quand Tu Dors’ uit 2004 zit vol met mooie interpretaties van een aantal Franse chansons met de ondersteuning van Metropole Orchestra. Dit album is dan ook goed ontvangen door het publiek critici en is platina gegaan.

Vanaf 2009 laat Snijders zien dat ze veel meer in huis heeft. In haar recentere werk hoor je hoe de grote talent de genres dance, pop, rock en blues haar eigen maakt. Dit is ook te horen op het album ‘Last Resistance’ dat in 2013 is uitgekomen.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·