Wende kondigt Nederlands-Belgische tour aan voor 2017

Geschreven door op 18 mei 2016 om 11:05

Nederlandse singer-songwriter Wende gaat in 2017 op tournee! Vind haar in een van de theaters of poppodia in Nederland en België.

Wende tour

Wende

Wende – Fotograaf: Vinkje83 | commons.wikimedia.org

Wende gaat weer op tour! De artiest begint op vrijdag 10 februari 2017 in Machine 3, Energiehuis Dordrecht met try-outs. Op 2 maart is de première in Paradiso Amsterdam. Zaterdag 22 april is de afsluiter van de tour in het Toneelhuis te Antwerpen.

Dit jaar is de singer-songwriter nog op dinsdag 24 mei te zien in Paradiso Amsterdam met het Amsterdam Sinfonietta. Dit concert is helaas al uitverkocht. Ze staat ook op Zomerzin Festival in de Verkadefabriek Den Bosch op vrijdag 3 juni en op Festival Mundial in Tilburg op zondag 26 juni.

Storytelling on music

In haar nieuwe show neemt Wende je mee op een muzikale reis. Hierin staat ‘storytelling on music’ in het middelpunt. De zangeres vertelt met haar unieke stem en muziek over de gesprekken met Nederlandse en buitenlandse auteurs over hun eigen levens, de toekomst, taal en de wereld waar we in leven.

Wende Tickets

Tickets voor de shows zijn onder andere verkrijgbaar op de sites van de desbetreffende venues. Voor de meerderheid van de shows is het al mogelijk om tickets te bestellen.  Kijk voor alle locaties en data op de site van Wende.

Wende

Wende Snijders is een van de meest succesvolle Nederlandse singer-songwriters. De Nederlander heeft veel gepresteerd sinds ze klaar is met haar opleiding aan de Amsterdamse Theaterschool in 2002. Zo heeft de artiest onder andere 2 Edisons, een Gouden Harp en Song Van Het Jaar gewonnen.

Haar debuutalbum ‘Quand Tu Dors’ uit 2004 zit vol met mooie interpretaties van een aantal Franse chansons met de ondersteuning van Metropole Orchestra. Dit album is dan ook goed ontvangen door het publiek critici en is platina gegaan.

Vanaf 2009 laat Snijders zien dat ze veel meer in huis heeft. In haar recentere werk hoor je hoe de grote talent de genres dance, pop, rock en blues haar eigen maakt. Dit is ook te horen op het album ‘Last Resistance’ dat in 2013 is uitgekomen.

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Wende Snijders voor try-out show naar De Helling Wende Snijders geeft aankomend najaar een try-out show in De Helling. De zangeres geeft hier in oktober een voorproefje van haar opkomende tour....
Openluchttheater Caprera ontvangt Jett Rebel, Racoon, Wende en meer Openluchttheater Caprera heeft een flink aantal grote namen aangekondigd! Onder meer Jett Rebel, Racoon, Nick & Simon en Wende zijn aankomende zom...
Singer-songwriter Wende kondigt Nederlandse clubtour aan Goed nieuws voor Wende fans! De Nederlandse zangeres kondigt, met de release van haar nieuwe album 'Mens', aan te gaan touren. Lees hieronder wanneer ...
Down The Rabbit Hole kondigt achttien nieuwe namen aan Goed nieuws! Down The Rabbit Hole voegt een lading nieuwe namen toe aan haar line-up voor 2018! Onder meer Fever Ray, MGMT en De Jeugd Van Tegenwoordi...
Wende Snijders wordt huiskunstenaar Carré, exclusieve reprise van show ‘Mens’ Wende Snijders wordt huiskunstenaar van Carré! De zangeres krijgt een eigen werkplek in het theater en geeft in mei 2018 een exclusieve reprise van ha...
Wende Snijders voor concert naar Oosterpoort Groningen Goed nieuws voor Wende Snijders fans uit het noorden. De Nederlandse zangeres komt in november 2017 naar Groningen.Wende Snijders Oosterpoort H...
Artikel Tags:
· ·

Reacties

  • Typisch Nederlands – Wende treedt 1x op in Belgie, nl. in Antwerpen, en voor de rest enkel in NL, maar meteen noemt men het een Nederlands-Belgisch tournee… Waarom niet meteen ‘Europees’ of ‘wereld’tournee?

    Andreas 12 maart, 2018 18:37 Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Menu