Niall Horan heeft een Belgische vriendin

Geschreven door op 12 juli 2016 om 13:35
Niall Horan (One Direction) - Foto: Ashley Newby (Flickr, CC BY 2.0)

Niall Horan heeft in zijn pauze niet alleen gegolfd, dat is zeker. De One Direction zanger is gespot met een nieuwe, Belgische vriendin.

Niall Horan vriendin

Niall Horan heeft een nieuwe vriendin! Horan wekt op social media de schijn dat hij in al zijn rust fanatiek aan het golfen is, terwijl de andere leden druk bezig zijn. Niets is minder waar! De One Direction-lid is op het British Summertime Festival gespot met de Belgische student Celine Helene Vandycke.

Beauty and the brains

Een aantal fans hebben alvast onderzoek gedaan, ondanks het feit dat haar accounts privé zijn. Niall datet haar wellicht niet alleen om de looks. De 22-jarige Belg is afgestudeerd aan de universiteit van Exeter en volgt momenteel een rechtenstudie aan de universiteit van het Franse Rennes. Ook spreekt Vandycke vloeiend Nederlands, Engels en Frans.

Where do broken hearts go?

De twee hebben geen moeite gedaan om hun relatie te verbergen. Het nieuwe koppel zat vrijwel aan elkaar vastgeplakt in het Hyde Park in Londen. Tijdens het optreden van Mumford & Sons knuffelen en zoenen Niall en Celine met elkaar. Een aantal fans waren ook geschokt om hem op het festival te zien. Bekijk hier de foto’s. Wat vind jij van het nieuwe stelletje?

Bron: E!The Sun

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...