Justin Bieber Golden Circle 2013: Waar zit ik?

Geschreven door op 5 juli 2012 om 10:42
Justin Bieber Ziggo Dome, Justin Bieber - Fotocredits Kim Erlandsen (Wikimedia Commons) (CC BY-NC-SA 2.0)

Justin Bieber komt eindelijk weer naar Nederland. Vanmorgen om 9 uur is de ticketverkoop gestart, maar er zijn nog een hoop vragen over de zitplaatsen. Vooral de Golden Circle tickets roepen veel vragen op.

LET OP: Dit bericht stamt uit 2012 en is verouderd. Klik hier voor meer info over de show in 2016.

Met de ‘Believe Tour‘ is Justin Bieber voor de tweede keer in Nederland. De populariteit van de popster was vorig jaar zo groot dat de tickets voor het concert weer zoals vanouds snel werden verkocht.

Er zijn 4 soorten kaarten te koop, namelijk Golden Circle, Rang 1, Rang 2 en Rang 3. Vooral de beroemde Golden Circle in het Gelredome is erg populair. Bij vorige concerten in het Gelredome, zoals bijvoorbeeld bij Symphonica in Rosso, houdt de Golden Circle in dat bezoekers in een afgeschermde ruimte dichtbij het podium komen te staan om optimaal te kunnen genieten van het optreden.

Bij de verkoop van het Bieber concert is er ook een Golden Circle beschikbaar wat de verwachting schept dat de Beliebers wel heel dichtbij hun grote idool kunnen komen. Dit is alleen niet altijd het geval. Het concert heeft namelijk alleen zitplaatsen beschikbaar en is er een andere indeling van de rangen dan bij andere concerten. Na de start om 9 uur vanmorgen barstte het los op sociale media. Op Twitter werd de term Golden Circle als snel Trending Topic in Nederland. Dit kwam helaas door de vele vragen van Beliebers die de dure kaarten hebben gekocht. Na aankoop kwamen ze erachter dat ze kaarten voor de tribune hebben ontvangen. (Zie bijvoorbeeld deze tweet.)

Op de Facebook pagina van organisator Greenhouse Talent stromen de vragen over de zitplaatsen ook binnen. Zij hebben daarom een plattegrond gepubliceerd zodat iedereen kan zien wat de Golden Circle inhoudt. Zie hieronder de plattegrond:

Voor vragen over Justin Bieber kaarten kun je terecht bij Eventim of kun je een kijkje nemen op de Facebook pagina van Greenhouse Talent waar al vele vragen beantwoord zijn.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws