Christina Aguilera met ‘The X Tour’ naar Amsterdamse Ziggo Dome

Geschreven door op 4 maart 2019 om 10:41
Christina Aguilera (cropped) - Credits: jenniferlinneaphotography - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

Voor het eerst in dertien jaar komt Christina Aguilera naar Nederland! De zangeres treedt in de zomer van 2019 op in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Christina Aguilera naar Ziggo Dome

Het was even wachten voor de fans van Christina Aguilera, maar na dertien jaar geeft de zangeres weer een concert in Nederland! Op maandag 8 juli 2019 betreedt Christina het podium van de Ziggo Dome te Amsterdam.

De show maakt deel uit van ‘The X Tour‘, waar haar meest recente album ‘Liberation‘ centraal staat. Ook komen hits als ‘Genie in a Bottle’, ‘Hurt’ en ‘Beautiful’ deze avond voorbij. Op Facebook laat de Artieste weten uit te kijken naar de concertreeks. “Thank you for being patient with me— I heard you loud & clear so I’ve been quietly putting this together for you….can’t wait to get back overseas again!!!!

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf vrijdag 8 maart 2019 om 10:00 uur te verkrijgen via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Christina Aguilera

Aguilera brak in 1999 door met haar gelijknamige debuutalbum. De single ‘Genie in a Bottle‘, afkomstig van de plaat, eindigde hoog in de hitlijsten. Ruim twintig jaar na het uitbrengen van het album, heeft de Amerikaanse zangeres zes Grammy Awards in de wacht weten te slepen. Daarnaast heeft de popster wereldwijd ruim 43 miljoen albums verkocht en vijf nummer 1 singles in de Billboard Hot 100 behaald.

Beluister hier haar eerste hit:

 

Bron: Ziggo Dome, christinaaguilera.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.