Dean Saunders bijna blut

Geschreven door op 16 oktober 2012 om 11:15
Ben Saunders - By 8ball Music [CC BY-SA 3.0] via Wikimedia Commons

In een interview met het BNN-programma ‘De Week Van Filemon’  praat de winnaar van Popstars 2011 openhartig over zijn financiële situatie. “Gelukkig is alle kleding die ik aan heb gesponsord, want ik zou dit niet kunnen betalen.”

Dean Saunders bijna blut

Het blijkt maar weer dat het leven van een zanger niet altijd over rozen gaat. Voormalig Popstars-winnaar Dean Saunders bekent  in een interview met Filemon Wesselink de gevolgen van de crisis sterk te merken: “Ik heb minder optredens dan voorheen, dus ik verdien ook gewoon minder dan voorheen”.

Volgens Dean komt dit vooral doordat steeds minder bedrijven geld hebben om een artiest in te huren voor bedrijfsfeesten: “De aanvragen zijn ook minder, vooral bedrijfsfeesten. Elke artiest kan ruim leven alleen al van de bedrijfsfeesten.” . Hij heeft daarom zijn tarief al met €500 moeten verlagen naar ‘slechts’ €2500 per halfuur.

In het interview vertelt hij ook lang niet de enige zanger te zijn die de gevolgen van de crisis ondervindt. Hij denkt dan ook dat andere artiesten claimen het heel het druk te hebben, maar dat veel van die twitterberichten over mooie optredens verzonnen zijn.“Dan denk ik van: schoft man, je zit gewoon thuis. Is dat nou voor de buitenwereld, om te laten zien ‘hé, ik heb er geen last van’, of hoe zit dat?’

Vanavond zal om 21.55 het volledige interview van Filemon Wesselink met Dean Saunders te zien zijn in het BNN-programma ‘De Week Van Filemon’ op Nederland 3.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Dean Saunders Nieuws · Nieuws