Technolegende Scooter met ‘Wild en Wicked Tour’ naar AFAS Live

Geschreven door op 3 april 2018 om 11:25
Scooter Live @ Munich 2016. Author: pitpony.photography (wikimedia commons, CC BY-SA 3.0)

Technolegende Scooter treedt op in AFAS Live! De Duitse muzikanten staan op 7 december op de planken in Nederland en geven hun eerste show als headliner in ons land. 

Scooter naar AFAS Live

Goed nieuws voor de fans van techno en/of Scooter! Op 7 december staat het muzikale trio in de zaal van AFAS Live te Amsterdam. Zij vieren hun 25-jarig jubileum met een eigen en uiterst exclusieve show in Nederland.


Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het evenement begint aankomende donderdag (5 april) om 10.00. Kaarten zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Eventim.

Scooter

De Duitse danceact Scooter ontstond in 1993 in Duitsland onder aanvoering van H.P. Baxxter. In hun thuisland zijn de muzikanten de afgelopen jaren zeer succesvol geweest: ze verkochten meer dan 30 miljoen platen. Ook in Nederland heeft Scooter al vaak in de hitlijsten gestaan. Hits als ‘Nessaja’ en ‘Maria (I Like It Loud)’ heeft bijna iedere technoliefhebber wel eens gehoord in zijn of haar leven. Om hun 25-jarig bestaan te vieren, treedt de band op in zalen over de hele wereld. Het album ’25 Years Wild & Wicked’ verscheen vorig jaar. Vanaf dit jaar wordt de bijbehorende tournee afgetrapt en doet de band dus ook Nederland aan.

Bron: AFAS Live. 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.