Christopher Cross met ‘Take Me As I Am 2019 Tour’ naar Groningen

Geschreven door op 12 maart 2019 om 12:04
Christopher Cross: Jessie Pearl - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

In november 2019 komt Christopher Cross naar Nederland! De zanger geeft een show in De Oosterpoort te Groningen als onderdeel van zijn ‘Take Me As I Am 2019 Tour’.

UPDATE 15-3: Christopher Cross heeft een show toegevoegd aan zijn tour! Het concert vindt plaats op zaterdag 9 november 2019 in het Muziekgebouw te Eindhoven. Kaarten zijn per direct verkrijgbaar.

Christopher Cross naar De Oosterpoort

Op maandag 11 november 2019 treedt zanger Christopher Cross op in Nederland. Het optreden vindt plaats in de Grote Zaal van De Oosterpoort te Groningen en maakt deel uit van de ‘Take Me As I Am 2019 Tour’. De show van de Amerikaanse singer-songwriter staat in het teken van het nieuwste album van Cross, ‘Take Me As I Am’.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 15 maart 2019 om 10:00 uur in de verkoop via de website van De Oosterpoort en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Award Winner

Singer-songwriter Christopher Cross heeft over de jaren verschillende prijzen gewonnen met zijn repertoire. Met zijn debuutalbum uit 1979 sleepte Cross vijf Grammy Awards binnen. Zo won hij bijvoorbeeld de Grammy voor ‘Best New Artist’ en ‘Record of the Year’ voor het nummer ‘Sailing’. In 2019 gaat de Amerikaanse zanger op tour met zijn nieuwste album ‘Take Me As I Am’. Christopher laat in een statement op zijn website weten dat de nieuwe plaat een eerbetoon is aan zijn jeugdvriend Rob Meurer, die vaak de juiste woorden wist toe te voegen aan zijn instrumentale nummers en soundscapes.

Beluister hier het debuutalbum van Cross:

 

Bron: De Oosterpoort, Twitter, christophercross.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.