Freddie Mercury wordt Angry Bird (VIDEO)

Geschreven door op 3 september 2012 om 15:33
Mercury Rising, Freddie Mercury (Queen) - Foto a a (Flickr (CC BY-SA 2.0)

Freddie Mercury, de voormalig zanger van Queen, is nu ook te bewonderen als Angry Bird.  In een animatie van Rovio (de ontwikkelaars van de game), is een Angry Bird versie van Freddie Mercury te zien.

Rovio doet dit ter ere van de verjaardag van de rockster, die komende woensdag 66 zou zijn geworden.  Ze zijn daarom de samenwerking aangegaan met de actie “Freddie For A Day”. Dit is een actie die opgezet is door Mercury’s oude bandmaten Brian May en Roger Taylor.

Zij proberen met die actie geld op te halen voor het Mercury Phoenix Trust. Dit fonds is opgericht ter nagedachtenis aan Freddie Mercury en heeft als doel geld in te zamelen tegen Aids, de ziekte waar Freddie Mercury op 24 november 1991 aan overleed. Sinds het fonds in 1992 werd opgericht hebben ze al 15 miljoen ingezameld tegen Aids.

In de animatie is de rockster te zien in een Angry Bird-versie. Hij zit daarbij op een fiets, terwijl op de achtergrond de Queen-hit ‘Bicycle’ klinkt.

Freddie Mercury als Angry Bird

YouTube player

Overzicht van Queen Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Queen Nieuws · Videos