Eagles of Death Metal gaat weer touren, gaat terug naar Parijs

Geschreven door op 16 december 2015 om 17:34
Eagles of Death Metal - By Alfred Nitsch (Own work) [CC BY-SA 3.0 at (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/at/deed.en)], via Wikimedia Commons

Eagles of Death Metal, de band die optrad in het Bataclan-theater tijdens de aanslagen in Parijs, gaat in 2016 touren. Ook keert de band terug naar Parijs.

Eagles of Death Metal tour

In februari 2016 begint Eagles of Death Metal (EODM) aan hun Europese tour in Stockholm, op 16 februari speelt de band in Parijs, in Olympia. Op 25 februari speelt EODM in Vorst Nationaal te Brussel. Kaarten voor Eagles of Death Metal in Brussel gaan op zaterdag 19 november om 11:00 uur via LiveNation. Mensen die een ticket hadden voor de gecancelde show in Brussel op 15 november krijgen voorrang. De band komt niet naar Nederland.

Toen het nieuws over de tour van de band bekend werd, raakte de site van EODM zelfs overbelast.

Aanslagen Parijs

EODM speelde op 13 november in theater Bataclan in Parijs op het moment van de aanslagen. Terroristen hielden het publiek van het concert in gijzeling. 89 mensen kwamen om het leven. Onlangs keerde EODM ook al terug naar Parijs, om met U2 een nummer te spelen in het Stade de France.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.