Eagles of Death Metal en U2 samen op podium

Geschreven door op 6 december 2015 om 14:21
Eagles of Death Metal - By Alfred Nitsch (Own work) [CC BY-SA 3.0 at (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/at/deed.en)], via Wikimedia Commons

U2 treedt vandaag alsnog op in Parijs. Eagles of Death Metal schijnt de groep tijdens het laatste nummer te komen vergezellen.

Update:

Op de website van U2 staat inmiddels dat de leden van Eagles of Death Metal niet op het podium verschijnen tijdens de aangekondigde concerten van U2.

Origineel bericht:

Eagles of Death Metal concert

Toen de Amerikaanse groep Eagles of Death Metal vorige maand in het Bataclantheater in Parijs optrad, werd de band aangevallen door terroristen. 89 fans en één crewlid (verkoper van merchandise) kwamen hierbij om het leven. Hoewel de band hun tour heeft gecanceld, schijnen ze volgens Billboard Magazine vandaag wel met U2 op het podium te staan. Ook zullen de Eagles of Death Metal vanaf februari de Europese toer vervolgen die door de aanslagen is afgebroken.

Samen met U2

Vanwege de terreuraanslagen was ook het concert van U2 uitgesteld. Vandaag zal de band het podium in Parijs alsnog betreden in de AccorHotels Arena. Volgens Billboard Magazine doet Eagles of Death Metal mee met het laatste nummer van het vanwege de terreuraanslagen uitgestelde optreden van U2.

Bono komt met nummer over Parijs

Bono heeft een nummer genaamd ‘Streets of Surrender’ gemaakt over de recente aanslagen in Parijs. Dat zegt de U2-frontman in een interview met CNN. Het nummer is echter nog niet in de publiciteit gebracht maar wellicht dat we het op internet kunnen beluisteren na het optreden van vandaag. We houden je op de hoogte!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·