Madonna laat fans in Ziggo Dome een uur wachten

Geschreven door op 6 december 2015 om 13:19
Erger jij je ook zo aan die kapotgedraaide nummers op de radio? Dit overkomt zelfs de allergrootste artiesten. Zij kunnen hun eigen hits niet meer kunnen aanhoren. Dit is een lijst met artiesten die hun eigen hits haten., Madonna - Fotocredits: Pascal Mannaerts - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Zaterdagavond stonden duizenden fans klaar in de Ziggo Dome voor een concert van Madonna. Echter, het duurde en het duurde maar..

Een uur wachten

Mojo had er al voor gewaarschuwd; Madonna heeft de gewoonte haar fans te laten wachten. De popdiva liet haar fans een uur wachten in Ziggo Dome in Amsterdam. De zangeres schijnt dit wel vaker te doen, gewoon een uurtje later beginnen. Bezoekers kregen daarom het advies met de auto naar de concerthal te komen en hun reis goed voor te bereiden.

Rebel Heart Tour

Madonna staat zondag opnieuw in de Ziggo Dome. De Rebel Heart Tour begon in Miami op 29 augustus. De zangeres doet met haar concertreeks in totaal 35 steden in Amerika en Europa aan. De tour is vernoemd naar haar album Rebel Heart dat op 9 maart uitkwam. Op dit album staat ook de single ‘Bitch I’m Madonna’. De clip van deze single was erg spraakmakend door alle beroemde sterren die erin voorkomen. Zo zien we Beyoncé, Miley Cyrus en Katy Perry voorbij komen. Madonna liet met deze clip zien dat al het commentaar omtrent haar leeftijd haar niks doet. She’s Madonna!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Inge Peeters, Webredacteur bij Artiestennieuws
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Madonna Nieuws · Nieuws