Nieuwe Clip Bruno Mars ‘Locked Out Of Heaven’ (VIDEO)

Geschreven door op 16 oktober 2012 om 9:24
zelfvertrouwen boost, Bruno Mars - Foto: Guise Archives (Flicker, license: CC BY 2.0)

Bruno Mars heeft de video van zijn nieuwste plaat ‘Locked Out Of Heaven’ online gezet.  Afgelopen nacht postte hij de video op zijn eigen YouTube account. Bekijk de video hier!

200 Enkele weken geleden werd de single uitgebracht als eerste plaat van zijn nieuwe album ‘Unorthodox Jukebox’, die op 11 december uitkomt. Het album wordt de opvolger van zijn vorig jaar uitgebrachte debuutalbum Doo-wops & Hooligans, waarmee hij hits scoorde als ‘Grenade’, ‘Just The Way You Are’ en ‘The Lazy Song’.

Waar het vorige album door sommige critici nog werd bestempeld als eentonig, lijkt ‘Unorthodox Jukebox’ een album te worden waarop Bruno Mars een meer diverse kant van zichzelf te laten horen. De single ‘Locked Out Of Heaven’ wijst daar in ieder geval op.

Zo zijn er in de plaat duidelijke invloeden te horen van onder meer ‘Message in a Bottle’ en ‘Roxanne’ van The Police, Gotye’s ‘Somebody That I Used To Know’ en zelfs Michael Jacksons’ ‘Beat It’. We zullen niks verraden over de video, bekijk de clip zelf hieronder en laat in de reacties weten wat jij er van vindt!

Bruno Mars – Locked Out Of Heaven

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Bruno Mars Nieuws · Nieuws · Videos