Dries Roelvink heeft jongste zoon Donny ‘verwaarloosd’

Geschreven door op 4 april 2017 om 12:32

Dries Roelvink vindt dat hij zijn jongste zoon “een beetje verwaarloosd” heeft de laatste paar jaar. Dit vertelt de zanger in een gesprek met de Telegraaf.

Dries Roelvink verwaarloosd zoon Donny

Roelvink is druk bezig geweest met oudste zoon Dave. In 2014 was hij namelijk betrokken bij het verspreiden van een seksueel getinte video en diefstal. De Nederlandse zanger moest proberen zijn zoon weer op het rechte pad te krijgen. Hierdoor vindt hij wel dat hij zijn jongste zoon Donny te weinig aandacht heeft gegeven.

Heel verschillend

Volgens de zanger zijn de twee heel verschillend. Zo is Donny erg serieus, terwijl Dave het feestbeest is. Dit merkte Roelvink toen de twee zoons samen een horecagelegenheid wilden openen.

“Ik heb ook tijdens de voorbereidingen regelmatig tussen beide moeten springen en de boel moeten sussen. Maar uiteindelijk hebben ze groot respect voor elkaar! Ik kreeg bijvoorbeeld tranen in mijn ogen toen Dave zijn broer op zijn achttiende verjaardag een auto cadeau gaf. Moet je nagaan.”

De zaak van Dave en Donny

De horecagelegenheid heet Hermanos en is te vinden op het Leidseplein in Amsterdam.Volgens Dries is ook de zaak een afspiegeling van hoe de twee jongens in elkaar zitten. Overdag serveert Donny gezonde maaltijden en proteïneshakes en ’s avonds staat Dave het publiek te entertainen als dj.

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.